Rusnak geïrriteerd: De grootste leugen is dat ik getekend heb bij FC Groningen
Smaakmaker van SC Cambuur noemt berichten in media leugens

Rusnak geïrriteerd: "De grootste leugen is dat ik getekend heb bij FC Groningen"

14-12-2014 07:00
9

Albert Rusnák was zaterdagavond wederom belangrijk voor zijn tijdelijke werkgever SC Cambuur dat drie punten wist te pakken in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles (1-2). Recent verschenen er berichten in de media dat de huurling van Manchester City een contract zou hebben getekend bij FC Groningen, naar zeggen van de geïrriteerde middenvelder is niets echter minder waar.

"Ik heb nergens mijn handtekening onder gezet en ik heb nog met geen enkele club gesproken. Ik probeer mij te concentreren op het voetballen bij SC Cambuur en sta nog steeds onder contract bij Manchester City. Ik laat mijn zaakwaarnemer de rest regelen, maar er zijn nog twee wedstrijden te spelen tot aan de winterstop dus er kan nog van alles gebeuren", aldus Rusnak tegenover de camera van FOX Sports.

De huurling van Manchester City werd veelvuldig in verband gebracht met andere clubs."Er zijn de laatste tijd leugens over mij geschreven. De grootste leugen is dat ik al een contract voor 3,5 jaar getekend zou hebben bij FC Groningen. Ik weet niet waar dat nieuws vandaan kwam. Volgens kranten, waarvan ik de naam niet zal noemen, hebben ook geschreven dat ik enkele namen van clubs geroepen zou hebben die interesse toonden. Daar heb ik nooit iets over gezegd."

Rusnak heeft een doorlopend contract bij zijn Engelse werkgever en kan daarom niet zelfstandig beslissen hoe zijn voetbalcarrière er verder uit komt te zien. "Ik heb het hier geweldig naar mijn zin, het is de mooiste periode voor mij als voetballer zijnde. Soms is het echter niet alleen mijn beslissing wat ik wil. Mijn toekomst is momenteel nog niet duidelijk."