Kuyt omarmt Turkse 'ommezwaai': De club heeft de interesse kenbaar gemaakt
Ex-international kan nieuwe aanbieding van Turkse club verwachten

Kuyt omarmt Turkse 'ommezwaai': "De club heeft de interesse kenbaar gemaakt"

15-12-2014 16:42
2

Dirk Kuyt staat open voor een langer verblijf in Turkije. De 34-jarige spits heeft van zijn huidige werkgever Fenerbahçe positief nieuws met betrekking tot zijn voetbaltoekomst ontvangen.

De voorzitter van de Turkse club, Aziz Yildirim, heeft volgens Voetbal International aangegeven de aflopende verbintenis van Kuyt met één seizoen te willen verlengen. Een optie die voor Kuyt meer dan het overwegen waard is. "De club heeft de interesse kenbaar gemaakt", zegt Rob Jansen, zaakwaarnemer van Kuyt, in gesprek met het magazine. Fenerbahçe zou in de winterstop al om tafel willen met de ex-international van het Nederlands elftal. "Een beslissing daarover hebben we nog niet genomen."

"Maar zodra een en ander concreet wordt, gaan we het heel serieus behandelen. Maar Dirk staat er zeker voor open om bij te tekenen", aldus Jansen tegenover VI. Kuyt is bezig aan zijn derde seizoen in Turkije. De oud-speler van onder meer FC Utrecht, Feyenoord en Liverpool is bij de club uit Istanbul verzekerd van een basisplek. Eerder schreven Turkse media nog dat Fenerbahçe juist afscheid wilde nemen van Kuyt, die in de ogen van de club inmiddels 'te oud' zou zijn.