Vermeende Stoke-afspraak Bakkali zorgt voor gefronste wenkbrauwen bij PSV
Eindhovense club zegt van niets te weten

Vermeende Stoke-afspraak Bakkali zorgt voor gefronste wenkbrauwen bij PSV

15-12-2014 21:22
4

Zakaria Bakkali overweegt zijn voetbalcarrière een nieuwe impuls te geven door over te stappen naar Stoke City. Voetbal International heeft de negentienjarige buitenspeler in verband gebracht met de Engelse club, maar dat verhaal is ook voor PSV nieuw.

Bakkali zou een uitnodiging hebben ontvangen om met Stoke te gaan praten over een eventuele transfer. "Daar is bij ons niets over bekend", laat technisch manager Marcel Brands van de Eindhovense club optekenen tegenover FOX Sports. PSV zou op de hoogte moeten zijn van deze afspraak, omdat de Belg nog langer dan zes maanden op de loonlijst staat.

Wedden

Meer odds

Pas na 1 januari 2015 mag een voetballer met een aflopende verbintenis onderhandelen met een andere club, zonder de huidige broodheer daarover te informeren. Toch ziet Brands geen aanleiding om actie te ondernemen. "Ik kan pas reageren als ze bij mij komen", aldus de beleidsbepaler van de lijstaanvoerder.

Bij PSV komt Bakkali niet meer in actie, omdat hij weigert zijn aflopende contract te verlengen en zich professioneel op te stellen. Bovendien kampt de Belg met een liesblessure.