Twente zwaait 'één van de grotere spelers' uit: Dan verdien je een groots afscheid
"Een heel belangrijke speler; iemand die niet zeurt en altijd het vuile werk opknapt"

Twente zwaait 'één van de grotere spelers' uit: "Dan verdien je een groots afscheid"

16-12-2014 14:19
7

De fans van FC Twente krijgen zondag de kans om afscheid te nemen van Wout Brama. De middenvelder keert voorafgaand aan het duel met Willem II even terug in de Grolsch Veste, meldt de club op de officiële website.

In navolging van Sander Boschker en Peter Wisgerhof organiseert FC Twente ook een afscheid voor de naar PEC Zwolle vertrokken Brama. De 28-jarige Brama debuteerde in 2005 in de hoofdmacht van FC Twente. Hij speelde meer dan driehonderd officiële duels namens de Tukkers. Zijn contract in Enschede - waar hij onder meer een KNVB Beker en een Eredivisie-titel won - liep afgelopen zomer af, uiteindelijk koos Brama voor de stap naar Zwolle.

"Wout is een heel belangrijke speler geweest; iemand die niet zeurt en altijd het vuile werk opknapt. Eigenlijk een speler die andere spelers beter laat spelen", zegt oud-FC Twente-verdediger Wisgerhof op de officiële website van de club. "Een van de grotere spelers binnen deze club", vult voormalig doelman Boschker aan. "Als je zoveel prijzen wint, dan verdien je een groots afscheid. Wout is, ook buiten het veld, een geweldige vent