Ajax geen schim van zichzelf: Een totale offday, ik was één van de slechtere
"Wat er ook gebeurt, we gaan zondag winnen"

Ajax geen schim van zichzelf: "Een totale offday, ik was één van de slechtere"

19-12-2014 12:55
15

Davy Klaassen had donderdagavond na de 0-4 oorwassing van Ajax tegen Vitesse moeite zijn hoofd omhoog te houden. De middenvelder deelde zelf ook in de Amsterdamse malaise.

Ajax en Klaassen, die de bal zomaar inleverde bij de 0-2 van Zakaria Labyad, beleefden een avond om snel te vergeten in de Arena. "Ik denk echt dat acht, negen jongens een offday hadden en er niks van bakten", zei hij tegen AT5.

"Het is moeilijk te zeggen waar het precies aan lag, maar ik denk dat de trainer er wel acht of negen had willen wisselen. Ik had zelf ook een totale offday, ik was één van de slechtere."

Het enige lichtpuntje was het feit dat veel Ajax-supporters de marteling tot de laatste minuut uitzaten, zag Klaassen. "Dat merk je zeker op het veld. Dat is kippenvel, dat ze blijven zitten, ondanks zo'n wanprestatie."

"Tegen Excelsior zullen we er nu vol op moeten gaan", keek de middenvelder alvast vooruit op het duel van zondag, de laatste in 2014. "Wat er ook gebeurt, we gaan zondag winnen. Om revanche te nemen voor donderdagavond."