Rode 'kerstlantaarn' dreigt voor Dortmund. Een stel complete idioten
"Alle kritiek die we hebben gekregen is volledig terecht"

Rode 'kerstlantaarn' dreigt voor Dortmund. "Een stel complete idioten"

20-12-2014 19:49

Woedend, dat was Jürgen Klopp na de tiende competitienederlaag van Borussia Dortmund dit seizoen. Werder Bremen was met 2-1 te sterk voor de verrassende laagvlieger.

"We stonden erbij als een stel idioten", haalde Klopp uit in gesprek met Sky. "Het beste nieuws van vandaag is dat 2014 ten einde is. Alle kritiek die we de laatste weken en maanden hebben gekregen is volledig terecht, zo is nu wel bewezen. We staan hier als een stel complete idioten en het is onze eigen schuld."

Wedden

Meer odds

Dortmund zakte door de nederlaag tegen de concurrent uit Bremen naar de zeventiende plaats in de Bundesliga. Als hekkensluiter SC Freiburg later dit weekend minimaal een punt pakt tegen Hannover 96, dan sluit de ploeg van Klopp de eerste seizoenshelft af als nummer laatst.

De geplaagde trainer gaat proberen zijn ploeg nieuw leven in te blazen. "We hebben nu vijf weken winterstop, maar dat betekent niet dat we even rustig bij kunnen komen. Het moet beter, véél beter. We hebben de slechtste eerste seizoenhelft van ons leven gespeeld.”