FC Groningen laat punten liggen: 'We gaan met een zuur gevoel de winterstop in'
FC Dordrecht doet Groningen pijn in slotfase

FC Groningen laat punten liggen: 'We gaan met een zuur gevoel de winterstop in'

21-12-2014 08:24

Maikel Kieftenbeld kon zaterdagavond, na afloop van de wedstrijd tegen FC Dordrecht (1-1), maar moeilijk bevatten dat zijn ploeg er niet in slaagde om de drie punten te pakken. FC Groningen liet zich in de slotfase van het duel alsnog de kaas van het brood eten waardoor het genoegen moest nemen met één punt.

"Ik denk dat ze in de wedstrijd een paar hele kleine kansjes hebben gehad en dat valt hij binnen. We hebben gewoon niet genoeg doelpunten gemaakt. We hadden gewoon die wedstrijd onder controle", aldus Kieftenbeld tegenover de camera van FOX Sports.

Na een fraaie reeks wedstrijden in de Eredivisie was de puntendeling tegen de laagvlieger uit de Eredivisie een enorme domper voor de aanvoerder van FC Groningen. "Ze gingen meer druk zetten, maar met onze kwaliteiten moeten we winnen. Zo sluit je 2014 niet af zoals je zou willen. We waren aan een goede reeks bezig, maar dan moet je dit potje wel winnend afsluiten. Dat heb je niet gedaan en dan ga je toch wel met een zuur gevoel de winterstop in."