Als Afellay niet verandert, krijgt hij bij alle clubs waar hij speelt problemen
Nederlander buiten wedstrijdselectie gelaten voor competitieduel met Kalloni

"Als Afellay niet verandert, krijgt hij bij alle clubs waar hij speelt problemen"

22-12-2014 16:37
4

Ibrahim Afellay heeft problemen bij Olympiakos Piraeus. Míchel, de trainer van de Griekse club, heeft het helemaal gehad met de aanvalled ingestelde speler. De Spanjaard heeft stevige kritiek geuit op huurling van FC Barcelona.

"Afellay is een rebel. Hij is nog een kind. Als hij niet verandert, krijgt hij bij deze club en bij alle andere clubs waar hij nog gaat spelen problemen", citeert Voetbal International de oefenmeester, die zijn uitspraken deed op het Spaanse radiostation Cadena SER.

De kritiek van Míchel volgt op een vermeend conflict tussen hem en de Nederlander, die afgelopen zaterdag buiten de wedstrijdselectie werd gelaten voor het duel met Kalloni. Olympiakos won dat duel met 0-5. Afellay speelde dit seizoen tot nu toe acht competitiewedstrijden voor Olympiakos, daarin was hij goed voor twee treffers. Daarnaast speelde hij zes keer mee in de Champions League, ook daar was hij goed voor twee treffers.

De kans bestaat echter ook dat Afellay zijn laatste wedstrijd in het rood-wit van de Griekse club inmiddels achter de rug heeft. Míchel zou er over nadenken om de voormalig PSV'er terug te sturen naar FC Barcelona, de club die hem dit seizoen op huurbasis naar Griekenland liet gaan.