Raiola over situatie Afellay: Wat ons betreft is er helemaal niets aan de hand
Zaakwaarnemer neemt het op voor zijn pupil

Raiola over situatie Afellay: "Wat ons betreft is er helemaal niets aan de hand"

22-12-2014 19:16
3

Ibrahim Afellay en Olympiakos Piraeus zijn nog altijd zeer gelukkig met elkaar volgens Mino Raiola. Volgens de zaakwaarnemer van de middenvelder zijn de naar buiten gekomen problemen enorm opgeblazen door de media en zal zijn pupil normaal gesproken het seizoen afmaken in Griekse dienst.

"Afellay is juist bezig aan een geweldig seizoen. Hij heeft ruim twee jaar aan de kant gestaan, maar hij is terug op het hoogste niveau bij zijn club en Oranje. Wat ons betreft is er helemaal niets aan de hand, alles is opgeblazen. En de uitspraken van de trainer? Ook opgeblazen. Ik heb het er zelfs nauwelijks met Ibrahim over gehad, dat zegt volgens mij alles", aldus Raiola tegenover AD/Sportwereld.

De trainer van Olympiakos Piraeus noemde de international van Oranje recent een rebel en een klein kind. Tevens gaf Michel aan dat Afellay moest veranderen om niet overal problemen te veroorzaken. "Normaal gesproken blijft hij tot het einde van het seizoen. Tenzij er nu al iets langskomt, waar hij gewoon niet omheen kan. Er is volop interesse. Of hij de makkelijkste speler in mijn stal is ? Ik heb helemaal geen lastige jongens in mijn stal. Overal gebeurt weleens iets. Maar neem van mij aan dat Olympiakos tevreden is over Afellay."