'Van Gaal verlost oude bekende van Milanese hel: winterse transfer dichtbij'
33-jarige Serviër op lijstje van United

'Van Gaal verlost oude bekende van Milanese hel: winterse transfer dichtbij'

28-12-2014 21:56

Nemanja Vidic staat voor een terugkeer naar Manchester United. Louis van Gaal is in de zoektocht naar versterking voor zijn wankele defensie uitgekomen bij de verdediger van Internazionale.

De scouts van United speurden dit jaar stad en land af voor een nieuwe verdediger, maar de belangrijkste gegadigde stond de hele tijd al voor hun neus. Vidic maakt in de winter zijn rentree op Old Trafford, meldt de Daily Star zondag. Van Gaal heeft een sterke voorkeur voor de Serviër.

Vidic vertrok afgelopen transfervrij bij Manchester United, waar hij onder David Moyes weigerde zijn contract te verlengen. De overstap naar Internazionale bracht echter niet wat hij ervan verwachtte. De 33-jarige mandekker zou zelfs op de transferlijst zijn gedumpt door de nieuwe trainer Roberto Mancini.

Manchester United hoopt Vidic, die bij Inter voor 60.000 euro per week op de loonlijst staat, transfervrij op te kunnen pikken. Hij speelde eerder al negen jaar op Old Trafford. Ook Juventus en Besiktas zouden de situatie monitoren.