'Arsenal verrast en haalt voor zestig miljoen spits van wereldformaat naar Londen'
Uruguayaan op weg naar de uitgang

'Arsenal verrast en haalt voor zestig miljoen spits van wereldformaat naar Londen'

30-12-2014 11:25
13

Arsenal lijkt afscheid te nemen van de transferpolitiek om vooral buitenkansjes naar Londen te halen. In de jacht op eremetaal zijn toptransfers nodig en dat lijkt Arsène Wenger ook te beseffen. Edinson Cavani moet voor de Londenaren de volgende aanwinst van formaat worden. 

Arsenal legde afgelopen zomer al zo'n honderd miljoen euro op tafel om de transfers van Danny Welbeck, Alexis Sanchez, Calum Chambers, Mathieu Debuchy en David Ospina mogelijk te maken, terwijl Mesut Özil ruim een jaar geleden ook vijftig miljoen euro heeft gekost. Als we de Engelse kranten moeten geloven, krijgt dat uitgavenpatroon in januari een passend vervolg.

Onder meer The Express meldt namelijk dat Cavani dicht bij een vertrek bij Paris Saint-Germain is. De Uruguayaanse spits is niet opgenomen in de plannen voor het trainingskamp in Marokko, wat erop lijkt te duiden dat een transfer aanstaande is. Volgens de Engelse boulevardkrant is Arsenal de favoriet om de 27-jarige aanvaller voor de lieve som van zestig miljoen euro over te nemen. Ezequiel Lavezzi is ook niet mee naar Marrakech, hij zou op weg zijn naar Internazionale.