PSV begroet man met kortste Oranje-carrière na drieënhalf jaar weer in Eindhoven
Middenvelder was tussen 2003 en 2012 al PSV'er

PSV begroet man met kortste Oranje-carrière na drieënhalf jaar weer in Eindhoven

14-01-2015 11:41
5

Otman Bakkal traint de komende weken mee met Jong PSV. De Eindhovenaren geven de middenvelder, die zonder club zit, de kans om zijn conditie op peil te houden.

PSV maakt woensdagochtend melding van de komst van de 29-jarige Bakkal, die tussen 2003 en 2012 onder contract stond in Eindhoven. De middenvelder is clubloos sinds zijn vertrek bij Feyenoord in de zomer. Onder de vleugels van Jong PSV-trainer Darije Kalezic hoopt hij weer fit te worden, om zichzelf zo aantrekkelijker te maken voor geïnteresseerde clubs.

Bakkal speelde in het verleden op huurbasis voor FC Den Bosch, FC Eindhoven, FC Twente en Feyenoord, waarna hij in 2012 naar Dinamo Moskou vertrok. Zijn avontuur in Rusland liep uit op een fiasco. Ook vorig seizoen bij Feyenoord kon de middenvelder niet overtuigen en werd zijn contract niet verlengd.

Bakkal is overigens houder van een twijfelachtig record in het Nederlands elftal. Hij speelde ooit zes minuten voor zijn land en is daarmee in het bezit van de kortste Oranje-carrière ooit.