Oud-Ajacied maakt indruk: 'Mijn rendement moest omhoog en dat gaat goed'
Vleugelaanvaller wederom trefzeker

Oud-Ajacied maakt indruk: 'Mijn rendement moest omhoog en dat gaat goed'

25-01-2015 07:35
2

Jody Lukoki is bij PEC Zwolle normaal gesproken de man die moet zorgen voor de voorzetten vanaf de flanken. De laatste twee wedstrijden kon hij echter geen assist bijschrijven, maar wel twee doelpunten. Zaterdag was hij verantwoordelijk voor de gelijkmaker tegen AZ (1-1).

"Als je een paar doelpuntjes mee kunt pikken is dat natuurlijk mooi. Bij mij was het belangrijk dat mijn rendement omhoog ging. De laatste twee wedstrijden heb ik geen assist gegeven, maar wel twee doelpunten gemaakt. Wat dat betreft gaat het goed", aldus Lukoki tegenover de camera van FOX Sports.

Voor Lukoki maakt het geen verschil of zijn naam op het wedstrijdformulier komt als zijnde doelpuntenmaker of aangever. "Mij maakt het niets uit, als ik maar belangrijk kan zijn voor het team en beslissend. Ik was vandaag niet beslissend, maar heb wel de 1-1 gemaakt. Ik denk dat dit wel een terechte uitslag is."

De aanvaller gaf eerlijk toe dat zijn treffer ook voor een deel op naam kwam van de doelman van AZ. "Ik denk dat het een keepersfout was. De korte hoek lag helemaal open, de bal gaat door zijn benen. Het was misschien wel een goede goal. Het was ook een geweldige assist."