Engels probleemkind wordt ploeggenoot van De Vrij, Braafheid en Hoedt
Speler heeft geen toekomst meer in Premier League

Engels probleemkind wordt ploeggenoot van De Vrij, Braafheid en Hoedt

29-01-2015 13:15

Ravel Morrison is vanaf komende zomer speler van SS Lazio. De 21-jarige aanvaller komt over van West Ham United, dat geen toekomst meer in het probleemkind ziet. De getalenteerde speler viel de voorbije jaren vooral op door misdragingen buiten het veld.

Morrison vindt het nu wel mooi geweest in Engeland en verkast naar de Serie A. Via Instagram maakt hij donderdag bekend een voorcontract bij Lazio te hebben getekend. Vanaf komende zomer wordt hij ploeggenoot van Stefan de Vrij, Edson Braafheid en Wesley Hoedt. Het wordt alweer de zesde club voor de pas 21-jarige Morrison.

De speler werd onlangs nog verdacht van het aanranden van zijn ex en haar moeder. De politie sloot het onderzoek recent wegens gebrek aan bewijs. Morrison is een jeugdproduct van Manchester United. Voormalig trainer Sir Alex Ferguson zei ooit dat de toen veertienjarige Morrison het grootste talent was dat hij sinds Paul Scholes had gezien. Slagen deed hij echter nooit bij de club, die zijn gedrag beu was.

Morrison keerde deze maand terug naar West Ham United, nadat een huurperiode bij Cardiff City in de soep was gelopen. Dat was eerder al het geval bij Birmingham City en Queens Park Rangers. West Ham laat Morrison gratis vertrekken. De club verlangt alleen een doorverkoopclausule voor de speler.

 

Ravel 4

Una foto pubblicata da rav'el morrison (@1ravel) in data: