Feyenoord en Van Geel lachen om aanbiedingen voor Vilhena en Te Vrede
"Later is er een transfervoorstel gekomen"

Feyenoord en Van Geel lachen om aanbiedingen voor Vilhena en Te Vrede

03-02-2015 17:07
3

De telefoon van Martin van Geel stond in de laatste dagen van de winterse transferperiode roodgloeiend. Tonny Vilhena en Michell te Vrede bleven echter in De Kuip.

Southampton bood op Vilhena, terwijl Te Vrede in de concrete belangstelling van Wigan Athletic stond. Het duo bleef echter in De Kuip. Southampton en Wigan wilden Vilhena en Te Vrede aanvankelijk huren en daar ging Van Geel niet mee akkoord.

"Later is er een transfervoorstel gekomen, dat ver onder de marktconforme prijs lag", aldus de technisch directeur tegenover RTV Rijnmond over Vilhena. "Het is voor ons onacceptabel. Het bod van Southampton was te laag om serieus te nemen."

Ook Te Vrede mocht niet weg. "Dit was hetzelfde verhaal als bij Vilhena. Eerst wilde Wigan een huurconstructie, maar dat is gewoon onacceptabel voor ons. Mitchell is een waardevolle speler voor ons. Hij kan functioneren als pinchhitter en we spelen nog Europees voetbal, dus hebben we hem nodig. Er kwam een bod op Te Vrede, maar deze was ook te laag om hierop in te gaan."