Rekik en Bruma worden vervangen door uit nood geboren duo bij PSV
Dinsdagtraining geeft uitsluitsel

Rekik en Bruma worden vervangen door uit nood geboren duo bij PSV

17-02-2015 18:52
12

Nicolas Isimat-Mirin en Jorrit Hendrix vormen donderdag waarschijnlijk het hart van de defensie van PSV in de thuiswedstrijd tegen Zenit Sint-Petersburg in de Europa League. Dat wijst de training van dinsdag uit.

Phillip Cocu, trainer van van de Eredivisie-koploper, greep de training aan om met het tweetal te oefenen. Isimat-Mirin speelt rechts in het centrum en Hendrix staat links naast hem. Ook de twintigjarige Jordy de Wijs komt in aanmerking voor een basisplek.

Cocu moet tegen de kampioenskandidaat uit Rusland noodgedwongen experimenteren. Karim Rekik is wegens een hamstringblessure niet beschikbaar en Jeffrey Bruma lijkt ook nog niet helemaal fit. Hij trainde ook dinsdag apart van de groep door liesproblemen.

PSV is overigens erg tevreden over Isimat-Mirin, die nog eigendom van AS Monaco is. Technisch manager Marcel Brands zoekt naar een mogelijkheid hem definitief over te nemen. De club heeft geen optie tot koop. PSV ontvangt Europa League-tegenstander Zenit Sint-Petersburg donderdagavond in het Philips Stadion.