'Feyenoord hoort voor 1 mei 'ja' of 'nee' van veelzijdige flankspeler'
Rotterdammers weten snel meer over toekomst van oud-Tukker

'Feyenoord hoort voor 1 mei 'ja' of 'nee' van veelzijdige flankspeler'

02-03-2015 16:21

De kans is aanwezig dat Luke Wilkshire volgend seizoen nog voor Feyenoord speelt. De 33-jarige rechtsback kan door een clausule in zijn contract zelf het besluit nemen of hij in Rotterdam-Zuid blijft spelen.

De Australiër moest dit seizoen aan 22 wedstrijden in het eerste van Feyenoord komen om de optie in zijn contract voor een extra seizoen te kunnen lichten, meldt het Algemeen Dagblad. Dat aantal heeft Wilkshire inmiddels gehaald. Over alle competitiewedstrijden staat de teller van de verdediger inmiddels op 25 wedstrijden.

Wedden

Meer odds

Hij moet derhalve voor 1 mei aan de clubleiding laten weten of hij langer wil blijven in De Kuip. Hij kwam tot zestien competitieoptredens voor de Rotterdammers, één bekerwedstrijd en acht Europese wedstrijden. De afgelopen wedstrijden ontbrak hij vanwege een blessure. Volgens het AD is de verwachting dat Wilkshire graag nog een jaar blijft. Tussen 2006 en 2008 speelde hij al voor FC Twente.

Daar werkte hij samen met Fred Rutten, die maandag bekendmaakte na dit seizoen te vertrekken. Trainer en club hebben een verschil in visie over de te varen koers.