Neymar zegt sorry tegen Suarez na gedeelde heldenrol in overwinning
"De volgende keer krijg je die bal wél, Luis"

Neymar zegt sorry tegen Suarez na gedeelde heldenrol in overwinning

04-03-2015 23:02
2

Neymar heeft woensdagavond zijn excuses aangeboden aan Luis Suarez. Dat deed de Braziliaanse aanvaller van FC Barcelona na de 1-3 overwinning op Villarreal, waardoor een ticket voor de Copa del Rey-finale werd bemachtigd.

Neymar was uitstekend in vorm in El Madrigal en produceerde zijn 25e en 26e doelpunt van het seizoen. Tevreden kon hij naar eigen zeggen echter niet zijn. In de eerste helft zag de 'egoïstische' Braziliaan de geheel vrijstaande Suarez over hoofd bij een twee-tegen-één-situatie.

"Ik was me ervan bewust dat we met z'n tweeën waren, maar er ontstond recht voor mijn neus een gat. Ik besloot te schieten", aldus Neymar, die niet scoorde en dus de volle laag kreeg. "Dit soort dingen gebeuren, ik weet heel goed wat het beste is voor het team. Daarom wil ik ook mijn excuses aanbieden. De volgende keer krijg je die bal wél, Luis."

Heel rouwig zal Suarez overigens niet zijn geweest om de misgelopen treffer. Een kwartier voor tijd omspeelde hij de keeper en tekende de Uruguayaan voor de tweede treffer van Barça tegen Villarreal.