Vitesse komt met trainersnieuws en maakt aan alle onzekerheid een einde
Bosz verlengt in Arnhem met één jaar

Vitesse komt met trainersnieuws en maakt aan alle onzekerheid een einde

12-03-2015 15:56
3

Peter Bosz heeft zijn contract bij Vitesse met één seizoen verlengd. Dat heeft de club uit Arnhem donderdag via de officiële kanalen naar buiten gebracht.

"Ik heb het in Arnhem goed naar mijn zin en ik kan met een goede staf en selectie werken", reageert Bosz op de officiële clubsite. Momenteel is hij bezig aan zijn tweede seizoen. Een derde seizoen is dus in aantocht. "Ik heb ook steeds laten doorschemeren dat ik hier wilde blijven."

Mo Allach, technisch directeur van de club, is content met het contractnieuws. "Peter Bosz past in de voetbalfilosofie van Vitesse, waarin wij aanvallend voetbal willen spelen. Ook speelt Peter een belangrijke en inspirerende rol in de verdere voetbaltechnische ontwikkeling van de club", aldus de bestuurder.

Door de contractverlenging kan er in ieder geval een streep door een overgang van Bosz naar Feyenoord, dat na het aangekondigde vertrek van Fred Rutten op zoek is naar een nieuwe hoofdtrainer. In het rijtje van potentiële opvolgers kwam de naam van Bosz vaak naar voren.