'Tot Belg genaturaliseerde Nederlander in beeld voor trainersfunctie Feyenoord'
'Harm van Veldhoven genoemd bij Feyenoord'

'Tot Belg genaturaliseerde Nederlander in beeld voor trainersfunctie Feyenoord'

15-03-2015 21:02
1

Feyenoord is druk bezig om de technische staf van volgend seizoen vorm te geven. Het is geen geheim dat de club het liefst doorgaat met Giovanni van Bronckhorst en Jean-Paul van Gastel. Feyenoord  wil daar graag een ervaren trainer bij. Harm van Veldhoven is daarom in beeld.

De 52-jarige coach beschikt over de nodige ervaring en zou daarom meer dan welkom zijn, zo meldt Voetbal International. Van Veldhoven is voornamelijk actief in de Belgische competitie. Zo begon hij bij Lommel en kwam hij via Strombeek, Brussels, Cercle Brugge en Germinal Beerschot uiteindelijk in de Eredivisie terecht. Tussen 2008 en 2012 stond de oefenmeester aan het roer bij Roda JC Kerkrade.

Vervolgens besloot de keuzeheer weer zijn geluk in België te zoeken. Na een kort dienstverband bij KV Mechelen koos de oud-speler van Lommel voor een avontuur bij Delhi Dynamos. Ook dat was van korte duur, waarna hij een contract ondertekende bij KVC Westerlo. In het seizoen 2010/2011 kende Van Veldhoven zijn beste jaar bij Roda JC, door een zesde plek te bemachtigen.