Slimmigheidje van Van Gaal is slecht nieuws voor PSV en Feyenoord
"Dan moet je heel veel talent hebben"

Slimmigheidje van Van Gaal is slecht nieuws voor PSV en Feyenoord

16-03-2015 00:58
5

Louis van Gaal heeft zondag een signaal afgegeven aan PSV en alle andere geïnteresseerde clubs. Andreas Pereira maakte in de gewonnen competitiewedstrijd van Manchester United tegen Tottenham Hotspur (3-0) zijn debuut.

De talentvolle Belg mocht na 77 minuten invallen, toen de eindstand al lang en breed was bereikt. Van Gaal is blij voor Pereira. "Als je negentien jaar oud bent en dan debuteert voor Manchester United, moet je heel veel talent hebben. Het is hem gegund", zei de Nederlandse manager na afloop.

Het debuut van Pereira in de hoofdmacht van Manchester United is een slecht teken voor PSV. De Eindhovenaren hopen hem in de zomer transfervrij weg te plukken uit Engeland, als zijn contract afloopt. Nu Pereira het idee heeft gekregen dat hij kans maakt op een doorbraak, zou hij ook openstaan voor een langer verblijf op Old Trafford.

Ook Juventus en Feyenoord zijn naar verluidt geïnteresseerd. Hij werd opgeleid door PSV, waar hij van de E-tjes tot en met de B-jeugd speelde. Vervolgens trok Pereira op zestienjarige leeftijd naar United, dat hem dit seizoen ook al in de League Cup liet spelen.

Pereira was zondag overigens de 32e speler van Manchester United die dit seizoen in actie kwam in de Premier League, meer dan alle andere clubs op het hoogste niveau in Engeland.