De Vrij voorspelt: Geloof me, die jongen gaat echt heel erg goed worden
"Juventus zal wel kampioen worden, daarachter ligt alles nog open"

De Vrij voorspelt: "Geloof me, die jongen gaat echt heel erg goed worden"

26-03-2015 09:24

Stefan de Vrij bereidt zich met Oranje voor op de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije, maar houdt zich stiekem ook nog bezig met zijn club SS Lazio. In gesprek met het Algemeen Dagblad heeft hij het namelijk ook over het goede seizoen van de Romeinen.

Het is zomaar mogelijk dat De Vrij aankomend seizoen met Lazio in de Champions League speelt. "Juventus zal wel kampioen worden, daarachter ligt alles nog open", laat De Vrij aan het AD weten. De nummer één en twee plaatsen zich rechtstreeks voor het miljoenenbal, de nummer drie speelt in de voorronden.

"De clubleiding vertelde afgelopen zomer wat de plannen waren en dat wij snel zouden stijgen, maar dat wij nu al zo hoog zouden staan is een verrassing. Jonge spelers breken door. Kijk maar eens naar Felipe Anderson, onze Braziliaanse aanvaller. Geloof me, die jongen gaat echt heel erg goed worden. Wat hij nu al laat zien, is knap", voorspelt De Vrij een grote toekomst voor zijn ploeggenoot.

Lazio doet het dus erg goed. "Als we met Lazio een ticket voor de Champions League veroveren, is dat een geweldige prestatie. Maar deze week is alles op Oranje gericht. Als we de Turken maar verslaan, doen we een flinke stap in de goede richting", besluit de voormalig Feyenoorder.