Klaassen: Nee, ik ga geen discussie met de De Boer aan
"Nee, ik ga geen discussie met de trainer aan"

Klaassen: "Nee, ik ga geen discussie met de De Boer aan"

02-04-2015 07:05
5

Davy Klaassen gaat niet de discussie aan met zijn trainer Frank de Boer over de positie waar hij nu speelt. Klaassen wordt momenteel vooral gebruikt als 'nummer zes' en speelt derhalve niet meer op zijn favoriete plek.

"Ik denk wel dat rechts op het middenveld mijn beste positie is en Frank de Boer dat zelf ook wel weet. Het is de plek waar ik altijd heb gespeeld en het best uit de voeten kan. Maar op dit moment is het bij Ajax voor het team beter dat ik op zes speel", aldus Klaassen in De Telegraaf.

De middenvelder is niet van plan om De Boer daar op te wijzen. "Nee, ik ga geen discussie met de trainer aan. Natuurlijk niet", vervolgt de Oranje-international, die tegen Spanje (2-0) één van de doelpunten voor zijn rekening nam. Zijn eerste interlandgoal. En daar was hij blij mee.

Nu 'Oranje' achter de rug is, kijkt Klaassen vooruit. Hij heeft het onder meer over de blessure die hem geruime tijd parten speelde. "Van mijn buikspierblessure heb ik al een tijdje geen last meer. Of ik na het seizoen word geopereerd, bekijken we nog. Maar nu gaat het gewoon goed en heb ik eigenlijk geen restricties", stipt Klaassen aan.