Drie spelers uit selectie gezet bij eredivisionist: Hier geen toekomst meer
Everse zet er drie terug

Drie spelers uit selectie gezet bij eredivisionist: "Hier geen toekomst meer"

10-04-2015 16:31

Jan Everse heeft bij FC Dordrecht drie spelers uit de selectie gezet. De trainer van de hekkensluiter in de Eredivisie is niet tevreden over het drietal.

Het gaat om Andwelé Slory, Mart Lieder en Jordy van Deelen. De laatste kan een nieuw contract tekenen in Dordrecht, maar aast zelf op een vertrek. "Wij hebben hem een contract aangeboden, maar daar doet hij niets mee. Dan kiezen wij voor andere spelers", zegt Everse bij RTV Rijnmond.

"Ik denk dat spelers en ook zaakwaarnemers eens kritisch naar zichzelf moeten kijken. Dit is een prima club voor een speler van het kaliber Van Deelen om zich door te ontwikkelen", vervolgt Everse, die weet dat Van Deelen het op een hoger niveau moeilijk krijgt. "Zit ie weer een jaar op de bank. Je moeten kijken naar de ontwikkeling, maar zij (Van Deelen en zijn zaakwaarnemer, red) kijken ergens anders naar. Dan wij ook."

Over Slory en Lieder is Everse tegenover de regio-omroep duidelijk. "Wij vonden niet dat zij brachten wat ze moeten brengen. Zij hebben ook geen toekomst meer hier, dan neem je wel eens afscheid van spelers. In de laatste fase van de competitie kiezen wij voor andere jongens", besluit de oefenmeester.