Feyenoord-huurling is er bijna uit: Beide kanten zijn happy met elkaar
"De mensen in Rotterdam gunnen het mij wel, dat vind ik mooi"

Feyenoord-huurling is er bijna uit: "Beide kanten zijn happy met elkaar"

13-04-2015 15:34
1

Kostas Lamprou kreeg onlangs van Feyenoord te horen dat hij mag vertrekken. Willem II, de club die hem dit seizoen al huurt van de Rotterdammers, neemt hem zo goed als zeker over.

Dat bevestigt Lamprou maandag op de clubsite van de Tilburgse club. "Beide kanten zijn happy met elkaar. Ik heb aangegeven dat ik graag zou willen blijven en de trainer en het publiek waarderen mijn spel. Dan is snelle duidelijkheid goed voor mij én voor de club", zegt de doelman.

Hij moet eerst nog wel op een Tilburgse inburgeringscursus, voordat hij zich helemaal Willem II'er mag noemen. "Daar ben ik nog niet mee begonnen", lacht hij. "Ik mag nog best wel wat Tilburgse woordjes leren. Maar 'My little lady' kan ik in ieder geval meezingen."

Lamprou is net als zijn ploeg bezig aan een sterk seizoen. De Griek kreeg 44 treffers tegen en mede door zijn goede keeperswerk staat Willem II met nog vier duels te gaan op de achtste plek, ook na het 2-2 gelijkspel tegen Feyenoord. "Dit seizoen kan sowieso niet meer stuk", vervolgt hij.

"De mensen in Rotterdam gunnen het mij wel, dat vind ik mooi. Van tevoren wensten ze me een goede wedstrijd toe, maar natuurlijk wel onder voorwaarde dat Feyenoord zou winnen. Nu we gelijk hebben gespeeld, krijg ik toch de credits van ze."