Publiekslieveling wil terug naar PSV: Ik heb die wens om terug te keren nog altijd
"PSV moet niet tevreden zijn met één titel"

Publiekslieveling wil terug naar PSV: "Ik heb die wens om terug te keren nog altijd"

16-04-2015 07:11
22

PSV heeft komende zomer wat te kiezen. In navolging van Alex stuurt nu ook Heurelho Gomes een open sollicitatie naar Eindhoven. Het lijkt de keeper geweldig om bij de aanstaande landskampioen terug te keren.

Gomes maakte tussen 2004 en 2008 vier landstitels op rij mee. "Echt een fantastische periode", blikt hij in De Telegraaf terug op die tijd. "Niet alleen vanwege de successen, maar ook vanwege de fijne mensen die ik heb leren kennen bij de club en de goede relatie die ik altijd heb gehad met de supporters."

De 34-jarige keeper staat nu onder de lat bij Championship-club Watford, maar stiekem hoopt hij nog op een terugkeer bij PSV. "Ik heb die wens nog altijd, maar ik weet niet of het er nog ooit van komt. PSV heeft met Jeroen Zoet een goede jonge keeper, waar ze nog lang mee vooruit kunnen. Je weet nooit wat de toekomst brengt, maar voorlopig concentreer ik me helemaal op mijn huidige club Watford."

De routinier heeft tenslotte nog een boodschap voor zijn oud-club. "PSV moet niet tevreden zijn met één titel. Dit kampioenschap moet het begin zijn van een langere periode met successen, zoals wij toen ook vier keer op rij kampioen zijn geworden. Ik hoop dat PSV de mindere periode nu echt heeft afgesloten en weer voor een langere periode Champions League-voetbal gaat spelen, want dat hoort bij een geweldige club als PSV."