'Sneijder luistert naar Yolanthe en verkast voor acht miljoen naar Frankrijk'
Nederlander weer gelinkt aan transfer

'Sneijder luistert naar Yolanthe en verkast voor acht miljoen naar Frankrijk'

16-04-2015 19:54
9

De zomerse transferperiode nadert met rasse schreden en dus is de toekomst van Wesley Sneijder weer onderwerp van gesprek. De Galatasaray-ster wordt opnieuw gelinkt aan andere clubs.

Sneijder heeft bij Galatasaray een contract tot medio 2016, die nog altijd niet is verlengd. De Turkse topclub zou de Nederlander tegen een verlaagd salaris vast willen leggen, maar of dat lukt is de vraag. Intussen wordt de druk weer opgevoerd door de media in Turkije.

Paris Saint-Germain wordt in verband gebracht met Sneijder. De ploeg van trainer Laurent Blanc, die woensdagavond nog hard onderuit ging tegen FC Barcelona (1-3), denkt naar verluidt aan een bod van acht miljoen euro.

De privésituatie van Sneijder vergroot volgens de Turkse kranten de kans op een vertrek in de zomer. Yolanthe is in verwachting en wil haar zoon in Parijs ter wereld brengen. Dat zou Sneijder het laatste zetje richting de uitgang van Galatasaray hebben gegeven.

Het is overigens zeker niet de eerste keer dat Sneijder in de belangstelling van andere clubs staat. In de winter was een transfer naar Juventus dichtbij, maar de Italianen knapten uiteindelijk af op de vraagprijs van twintig miljoen euro.