'Voormalig PSV-verdediger in belangstelling van de top van de Bundesliga'
PSV kan volgend seizoen in Champions League een oude bekende tegenkomen

'Voormalig PSV-verdediger in belangstelling van de top van de Bundesliga'

17-04-2015 13:59

Bij PSV lag Marcelo altijd onder een vergrootglas. De verdediger kreeg, ondanks dat hij vaak een basisplaats had, regelmatig kritiek op zijn prestaties. Bij Hannover 96 lijkt de Braziliaan beter op zijn plek. Zijn prestaties aldaar hebben de interesse van verschillende grote clubs gewekt.

Het zou zomaar kunnen dat PSV komend seizoen in de Champions League tegenover een oude bekende komt te staan. Volgens het Duitse Sport1 staat Marcelo namelijk in de belangstelling van verschillende clubs uit de Bundesliga. Onder meer Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen en Borussia Mönchengladbach hebben interesse in de centrale verdediger. Hoewel zijn club het dit seizoen lastig heeft, maakt de Braziliaanse verdediger een uitstekend seizoen door in dienst van Hannover.

De ploeg van Marcelo staat op een vijftiende plaats in de Bundesliga. De voorsprong op de nummer laatst, Hamburger SV, bedraagt slechts vier punten. De 27-jarige Marcelo maakte in 2013 de overstap van PSV naar Hannover. Sinds de transfer speelde hij 52 wedstrijden in de Bundesliga. In die optredens wist hij twee keer te scoren. Het contract van de Braziliaanse centrumverdediger in Hannover loopt nog door tot 2017.