Strenge Zoet: Ik hoop dat we een mooi voorbeeld kunnen geven aan heel Nederland
"De fans hunkerden naar de titel"

Strenge Zoet: "Ik hoop dat we een mooi voorbeeld kunnen geven aan heel Nederland"

19-04-2015 09:20
1

Zondag viert PSV het winnen van de landstitel. Doelman Jeroen Zoet hoopt op een mooie huldiding zonder problemen. In de ogen van de goalie krijgt men in Eindhoven de kans om het goede voorbeeld te geven.

"Ik hoop dat we een mooi voorbeeld kunnen geven aan heel Nederland", citeert NUsport de doelman van PSV. "We willen er met de supporters een mooi feest van maken, waarbij iedereen zich gedraagt."

Na het gewonnen duel met sc Heerenveen wisten sommige PSV-supporters zich niet te gedragen. Ondanks verschillende verzoeken van de stadionspeaker kwamen er tientallen fans het veld op tijdens de huldiging. Doelman Zoet stuurde ze persoonlijk - met boze armgebaren - terug naar de tribunes.

De Eindhovenaren vieren zondag het winnen van de 22ste landstitel in de geschiedenis van de club. Dat zal gebeuren met een rondrit op een platte kar, rond 18.30 uur wordt de selectie en technische staf gehuldigd op het Stadhuisplein in Eindhoven.

Hoewel Zoet kwaad keek richting de supporters, kan hij hun enthousiasme na jaren zonder titel ook wel gebruiken. "Maar goed, de fans hunkerden naar de titel. Mooi dat wij hen nu blij hebben kunnen maken. Dit is puur genieten, al komt het besef dat we echt kampioen zijn waarschijnlijk pas volgende week."