Tien mogelijke opvolgers van Memphis Depay op een rij

Tien mogelijke opvolgers van Memphis Depay op een rij

21-04-2015 06:30
11

Memphis Depay vertrekt welhaast zeker bij PSV. VoetbalPrimeur helpt de PSV-leiding een handje en kijkt naar mogelijke opvolgers van de sterspeler van PSV.

Adnane Tighadouini (NAC Breda) 
De 22-jarige linksbuiten van NAC kwam er bij Vitesse niet aan te pas, maar bewijst in het Rat Verlegh Stadion veel kwaliteiten te hebben. Met elf treffers is hij de onbetwiste ster van de Bredanaars. Hoe goed is hij als hij in een goed draaiende ploeg gaat spelen?

Ola John (Benfica)
Slaagt er maar niet in om een vaste waarde bij Benfica te worden. Dit seizoen speelde hij weliswaar 24 keer in de Portugese competitie, maar slechts negen keer stond hij in de basis. Geen enkele keer maakte hij de negentig minuten vol. Tijd om, net als Luuk de Jong vorig jaar, terug te keren naar de Eredivisie?

Jesus Manuel Corona (FC Twente)
Met een beetje geluk hoeft PSV voor Corona niet de hoofdprijs te betalen. De onderhandelingspositie van FC Twente is, gezien de financiële situatie, allesbehalve sterk. Met Andrés Guardado als mentor kan Corona in alle rust verder groeien.

Jean-Paul Boëtius (Feyenoord)
Een suggestie die zondagavond door Jack van Gelder werd gedaan. Zo heel gek is het idee niet. Boëtius speelt amper bij Feyenoord, maar heeft ontegenzeggelijk potentie. Hij zou de Wijnaldum-route kunnen volgen.

Sam Larsson (sc Heerenveen)
Larsson heeft PSV zaterdag in levende lijve kampioen zien worden. Hij slaagde er niet in te flitsen in het Philips Stadion, maar zijn debuutseizoen bij Heerenveen is indrukwekkend.

Lucas Piazon (Chelsea)
Is nog eigendom van Chelsea en wordt dit seizoen verhuurd aan Eintracht Frankfurt. Daar slaagt hij er niet in om, net als in zijn eerste maanden bij Vitesse, te imponeren. Scoorde pas twee keer. Zou PSV het met de Braziliaan aandurven?

Steven Berghuis (AZ)
Speelt in Alkmaar vooral op rechts, maar is een speler met enorm veel talent. Berghuis lijkt, zeker nationaal, een stap omhoog te kunnen maken.

Bilal Ould-Chikh (FC Twente)
Is na een vliegende start bij FC Twente weggezakt, mede door contractperikelen. Zou bij PSV verder kunnen werken aan zijn ontwikkeling, al lijkt de rol van Depay nog een zware.

Vaclav Kadlec (Eintracht Frankfurt)
Is door Eintracht Frankfurt verhuurd aan zijn oude club Sparta Praag. Bewees ooit al eens tegen Feyenoord een neusje voor de goal te hebben. De laatste tijd is de klad erin geraakt. Technisch manager Marcel Brands is echter gecharmeerd van de speler. Hij deed in januari al een poging Kadlec te huren.

Ricardo Kishna (Ajax)
Volgens Mino Raiola kan PSV één van de opties zijn voor Kishna, die bij Ajax de klik met Frank de Boer mist. Talent heeft Kishna zeker, alleen komt het er nog niet wekelijks uit. Een overstap naar PSV zou zéér pikant zijn.