Depay hevig gelinkt aan PSG: 'Fransen gaven speler inzicht in plannen'
Depay staat bij veel clubs op de lijst

Depay hevig gelinkt aan PSG: 'Fransen gaven speler inzicht in plannen'

21-04-2015 21:38
2

Paris Saint-Germain is één van de kanshebbers voor de handtekening van Memphis Depay. De Fransen hebben zich, zo bevestigde PSV onlangs, officieel gemeld in Eindhoven. PSV-watcher Thijs Slegers van Voetbal International meldt op Twitter dat er zelfs al een oriënterend gesprek heeft plaatsgevonden.

Dat gesprek had plaats tussen het kamp-Depay, onder aanvoering van zijn management SEG, en PSG. In het onderhoud heeft Depay gevraagd naar de plannen die de kapitaalkrachtige club met hem heeft. PSV wist van het gesprek af, zo meldt VI. Depay kan nu zelf bepalen of hij een transfer naar Frankrijk wil maken, de financiën zijn geen struikelblok. Hij gaf meermaals aan dat hij de Premier League als ideale competitie ziet.

Wedden

Meer odds

De Fransen zijn niet de enige club die graag de handtekening van Depay willen verkrijgen, want ook Manchester United heeft zich gemeld bij PSV. Daarnaast is er naar verluidt interesse van Liverpool en Bayern München. Op de achtergrond zou Tottenham Hotspur volgens het Eindhovens Dagblad nog steeds op Depay hopen. Spurs deed eerder al een poging, evenals PSG.