Open sollicitatie uit Breda: 'Het stemt me trots, ik ben klaar voor een topclub'
"Iemand met een grote status als voetballer"

Open sollicitatie uit Breda: 'Het stemt me trots, ik ben klaar voor een topclub'

22-04-2015 16:58
9

Adnane Tighadouini hoopt in de zomer de overstap te maken naar een mooie club. De laatste tijd deden meerdere mensen een goed woordje voor de 22-jarige smaakmaker van NAC Breda.

Co Adriaanse zei bij Studio Voetbal dat Tighadouini materiaal is voor een Nederlandse topclub, terwijl ook Demy de Zeeuw een duit in het zakje deed. "Ja, dat heb ik ook gehoord. Het stemt met trots dat mensen als zij zeggen dat ik de kwaliteiten heb voor een Nederlandse topclub", vertelt hij aan Voetbal International.

"Demy is natuurlijk iemand met een grote status als voetballer, terwijl Adriaanse in mijn ogen nog steeds een topcoach is. Ik ben het met ze eens dat ik klaar ben voor een topclub, voel dat ik daar ook belangrijk kan zijn."

Voorlopig concentreert Tighadouini zich echter volledig op de strijd tegen degradatie. "Met mijn vader en zaakwaarnemer, die beiden mijn belangen behartigen, heb ik afgesproken dat ik niets van belangstelling van andere clubs hoef te weten de komende tijd. Mijn focus is geheel gericht op mijn spel in Breda. We willen met zijn allen dat NAC in de Eredivisie blijf, daar ga ik alles aan doen."