'Feyenoord kan gaan cashen: rijke Russen mengen zich in transferstrijd'
'Ook Southampton en Newcastle volgen Clasie'

'Feyenoord kan gaan cashen: rijke Russen mengen zich in transferstrijd'

23-04-2015 11:08
8

Alles wijst erop dat Jordy Clasie Feyenoord na dit seizoen gaat verlaten. Zenit-Sint Petersburg voegt zich in het rijtje van geïnteresseerde clubs, nadat ook Southampton al liet doorschemeren hem te willen hebben. 

Clasie, die bij de Rotterdammers bezig is aan een ijzersterk seizoen, staat al een geruimte tijd op de radar van de rijke Russische grootmacht. Dat meldt Voetbal International. Ook topclubs uit Italië en Newcastle United houden de verrichtingen van de Feyenoord-captain nauwlettend in de gaten. Zelf houdt Clasie de boot nog een beetje af.

Wedden

Meer odds

De Oranje-klant wil zich eerst hoe dan ook richten op het behalen van Europees voetbal met Feyenoord, dat na 31 duels terug is te vinden op de derde plaats. Pas daarna is de regisseur bereid de opties op een rijtje te zetten en eventueel een knoop door te hakken.

Donderdagochtend werd in Engeland al gemeld dat ook Southampton komende zomer weer een serieuze poging gaat wagen. Clasie is niet de enige Feyenoorder die op het lijstje van de ploeg van Ronald Koeman staat.