PSV akkoord over transfersom: Groot compliment dat hij deze stap maakt
"PSV is natuurlijk een absolute topclub in het Nederlandse profvoetbal"

PSV akkoord over transfersom: "Groot compliment dat hij deze stap maakt"

29-04-2015 10:40
1

PSV heeft beet in de jacht op een nieuwe keeper. De Eindhovenaren hebben met FC Oss een akkoord bereikt over de overgang van doelman Luuk Koopmans, bevestigt de club uit de Jupiler League woensdag. 

De 21-jarige Koopmans moet persoonlijk nog wel overeenstemming bereiken over een contract. De onderhandelingen daarover zijn inmiddels begonnen. De sluitpost, die wordt gezien als een groot talent, is bezig aan zijn derde seizoen bij FC Oss. Naar verluidt maakt PSV een bedrag over van minimaal 50.000 en maximaal 100.000 euro.

Directeur Peter Bijvelds van FC Oss gunt Koopmans zijn promotie naar PSV van harte. "Het is een groot compliment voor Luuk zelf en voor onze club dat hij deze overstap gaat maken", zegt hij op de website van de club. "PSV is natuurlijk een absolute topclub in het Nederlandse profvoetbal. Wij zijn verheugd dat een Osse jongen deze stap gaat maken."

Koopmans keepte tot op heden 56 wedstrijden in de Jupiler League. Dit seizoen is hij uitgegroeid tot één van de uitblinkers van het uitstekend presterende elftal van trainer Wil Boessen. De geboren Ossenaar hield dit voetbaljaar in vijfentwintig competitieoptredens zes keer de nul.