'Bale ontvlucht Madrileense chaos: terugkeer naar Engeland 'bijna afgerond''
Engelse journalist geeft dat aan op MUTV

'Bale ontvlucht Madrileense chaos: terugkeer naar Engeland 'bijna afgerond''

14-05-2015 00:21
9

Gareth Bale faalde woendagavond enkele malen opzichtig in de halve finale van de Champions League tussen Real Madrid en Juventus (1-1). Mede door zijn missers bereikte Juve ten koste van Real de finale. Maar er is goed nieuws voor de man uit Wales: een terugkeer naar Engeland lonkt.

Volgens John Richardson, journalist van de Engelse tabloid Daily Express, is een overstap van Real naar Manchester United zo goed als zeker. Zodoende krijgt Louis van Gaal er na Memphis Depay nog een buitenspeler bij. Bale speelt bij zijn Madrileense werkgever veelal vanaf de rechterkant, terwijl hij bij zijn vorige werkgever Tottenham Hotspur vaak vanaf links speelde.

"Ik denk dat de deal bijna is afgerond", aldus Richardson tegenover MUTV. "Ik ken iemand die goed bevriend is met Gareth Bale. Men hoort niet de juiste geluiden. Hij is erg ongelukkig in Madrid, vooral over de manier waarop hij wordt behandeld." Bale, de duurste aankoop aller tijden, wordt namelijk weggehoond door het publiek van Real. De vleugelflitser kan de Madrileense gekte nu ontvluchten. Manchester kan de volgende bestemming worden, als we de Britse boulevardmedia mogen geloven.