VoetbalPrimeur Elftal van het Jaar: doelman

VoetbalPrimeur Elftal van het Jaar: doelman

18-05-2015 15:00
21

Het seizoen zit erop, tijd dus om de balans op te maken! We nomineren per positie de beste spelers van het seizoen en komen zo tot het VoetbalPrimeur Elftal van het Jaar.

Dat bepalen wij niet zelf, maar daar vragen we de medewerking van onze bezoekers voor. Wij nomineren een aantal kandidaten, jullie hakken de knopen door via de poll onder dit bericht. Vandaag is het tijd voor positie één: de doelman! De vijf genomineerden:

Warner Hahn (PEC Zwolle)
Liet zien waarom Feyenoord vorig jaar besloot Hahn vast te leggen. Hij was één van de absolute uitblinkers van PEC Zwolle. De Zwollenaren presteerden dit seizoen opnieuw bewonderenswaardig.

Jasper Cillessen (Ajax)
De minst gepasseerde doelman in de Eredivisie. Cillessen was volgens de supporters de Ajacied van het Jaar. Begon weifelend na de zomer, maar herstelde zich in de tweede seizoenshelft prima.

Kenneth Vermeer (Feyenoord)
Ten opzichte van Cillessen kende hij een omgekeerde prestatiecurve: ijzersterk voor de winter, minder in de tweede seizoenshelft. Evengoed verdient Vermeer het om voor deze positie genomineerd te worden.

Kristoffer Nordfeldt (sc Heerenveen)
Heerenveen draaide geen onvergetelijk seizoen, maar één van de spelers die zich prima ontwikkelde was Nordfeldt. Dat lijkt hem een transfer naar de Premier League op te leveren.

Sergio Padt (FC Groningen)
Oogt wat aan de forse kant, maar Padt keepte dit seizoen uitstekend. Pakte zelfs een prijs en toonde zich een prima opvolger van Marco Bizot, die afgelopen zomer naar KRC Genk vertrok.

Wie is de beste doelman van het seizoen? Maak via onderstaande poll jouw keuze! Mis jij iemand? Drop ze in het reactiesysteem!

Nog even terugkijken naar het VoetbalPrimeur Elftal van het Jaar 2013/2014? Bekijk 'm hier!