Liverpool-legende maakt gehakt van 'brutale' sterspeler: Hij moet zijn mond houden
Kritiek op sterspeler Liverpool

Liverpool-legende maakt gehakt van 'brutale' sterspeler: "Hij moet zijn mond houden"

19-05-2015 10:20

Raheem Sterling heeft het verbruid bij Jamie Carragher. Het Liverpool-icoon was maandagavond furieus op de aanvaller van Liverpool. De jongeling wil zijn contract niet verlengen en gaat volgens Carragher alleen voor het geld.

"Voor een twintigjarig jochie en zijn zaakwaarnemer om zo met de club om te gaan, er is niks ergers dan dat", zei Carragher tegen Sky Sports. "Hij moet zijn mond houden en zich richten op het voetbal, ongeacht hoeveel geld hij wil. Hij zal de komende jaren beter worden en uitgroeien tot een topspeler, maar hoe wordt er dan de rest van je carrière over je gedacht? Daar moet je zelf ook bij nadenken."

Carragher heeft ook geen goed woord over voor de zaakwaarnemer van Sterling. "Hij moet eens stoppen met het lekken van verhalen naar buiten om zijn cliënt aantrekkelijker te maken. Sterling heeft het wat mij betreft helemaal nog niet nodig om naar een grotere club te gaan. Voor zijn ontwikkeling zit hij bij Liverpool momenteel prima. Als hij meer geld wil, zal hij beter zijn best moeten doen. Prijzen komen je niet zomaar aanwaaien."