Transferverzoek bij PSV: 'Ik weet één ding zeker: nog zo'n seizoen wil ik niet'
Eindhovense club ziet spits conclusies trekken

Transferverzoek bij PSV: 'Ik weet één ding zeker: nog zo'n seizoen wil ik niet'

20-05-2015 11:12
28

Jürgen Locadia staat open voor een vertrek bij PSV. De aanvaller is door de komst van Luuk de Jong uit beeld geraakt. Inmiddels is er interesse voor de aanvaller.

Dat meldt Voetbal International woensdag. De interesse in Locadia komt uit het buitenland. "Daar sta ik voor open. Ik hoop dat PSV medewerking wil verlenen", zegt de spits in het weekblad. Technisch manager Marcel Brands heeft Locadia voorgehouden dat hij zich in een rol achter eerste spits De Jong óók kan ontwikkelen.

Van dat plan wordt Locadia niet enthousiast. "PSV is een geweldige club, ik heb heel veel aan PSV te danken, maar het is een doodlopend spoor", is hij eerlijk. "Luuk de Jong heeft het dit seizoen fantastisch gedaan. Ik heb er alle begrip voor dat hij eerste keus blijft, maar dan moet ik eerlijk naar mezelf zijn en concluderen dat het voor mij stopt bij PSV. Op dit moment dan."

Een andere positie ziet Locadia evenmin zitten. "Ik ben spits, al mijn hele leven. Ik wil me op die plaats ontwikkelen, net als Luuk de Jong heeft kunnen doen. Ik word geen betere spits als ik alleen maar op de vleugel mag invallen", aldus Locadia, die op een vertrek aast. "Ik weet één ding zeker: nog zo’n seizoen, dat wil ik niet. Als er bij PSV geen kansen voor me zijn om in de spits te spelen, dan moet ik weg."