'Van Gaal gaat shoppen bij aartsrivaal en zorgt voor gigantische transferstunt'
Overgang zou ongekende stunt zijn

'Van Gaal gaat shoppen bij aartsrivaal en zorgt voor gigantische transferstunt'

21-05-2015 09:35
1

Louis van Gaal hoopt komende zomer met een buitenkansje voor een gigantische transferstunt te kunnen zorgen.  Raheem Sterling ligt met Liverpool in de clinch over zijn toekomst en de manager van Manchester United hoopt daarvan te kunnen profiteren, meldt The Daily Mail.

Een overgang van Sterling naar Manchester United zou sensationeel zijn. Al sinds 1964 was er geen speler meer die rechtstreeks van Liverpool naar de aartsrivaal vertrok. Phil Chisnall was destijds de laatste die dat aandurfde en Sterling zou weleens de volgende kunnen zijn.

Het twintigjarige toptalent is ontevreden bij Liverpool, waar hij weinig perspectief ziet om prijzen in de wacht te slepen. Sterling heeft daarom laten weten dat hij zijn tot 2017 lopende contract niet wil verlengen en komende zomer wil vertrekken.

Arsenal, Chelsea en Manchester City zouden eveneens op zijn handtekening azen, maar wellicht dat de handelingssnelheid van Man Utd de doorslag kan geven. De Mancunians bewezen ook bij Memphis Depay al dat met randsnel tot actie kan overgaan, iets wat Sterling ongetwijfeld zal bevallen.

Sterling is inmiddels drie jaar basisspeler bij Liverpool. Afgelopen seizoen scoorde hij 7 keer in 35 duels. In totaal heeft de middenvelder 95 wedstrijden en 18 goals achter zijn naam staan.