Van Gaal geeft zich niet gewonnen in transferstrijd: 'Dat moeten we nog maar zien'
Van Gaal spreekt zich uit

Van Gaal geeft zich niet gewonnen in transferstrijd: 'Dat moeten we nog maar zien'

22-05-2015 18:17

Blijft hij wel of niet? David De Gea, dit seizoen dé uitblinker van Manchester United, staat volgens diverse media op het punt om te verkassen naar Real Madrid. Louis van Gaal heeft echter goede hoop dat de Spaanse goalie op Old Trafford blijft.

De Gea heeft nog een contract voor één jaar bij de Engelse grootmacht, wees een nieuwe verbintenis van de hand en zou naar verluidt dolgraag terugkeren naar zijn vaderland. Alles wijst er dus op dat de international gaat verkassen. Zijn Nederlandse manager denkt van niet. "Ik geloof echt dat De Gea hier blijft", verklaarde Van Gaal vrijdag tijdens een persconferentie.

Er kwamen vragen over het feit of de doelman mogelijk zijn laatste duel voor United al heeft gespeeld. De Gea is licht geblesseerd en dus een twijfelgeval voor de slotwedstrijd tegen Hull City. "De Gea heeft vandaag weer meegetraind, we zullen zien of hij meedoet tegen Hull. Of Victor Valdés klaar is om hem op te volgen? Dat is pas aan de orde als De Gea daadwerkelijk vertrekt, en zoals ik al gezegd heb, we moeten nog maar zien of dat zo is", besluit Van Gaal.