Van Gaal krijgt slecht nieuws over mogelijke transfer van Nederlandse kolos
Transfer naar United lijkt uitgesloten

Van Gaal krijgt slecht nieuws over mogelijke transfer van Nederlandse kolos

23-05-2015 07:47
1

Ron Vlaar staat op het punt om een nieuw contract te ondertekenen bij Aston Villa. De verdediger werd in verband gebracht met een transfer naar bijvoorbeeld Manchester United, maar Villa-manager Tim Sherwood heeft goede hoop dat Vlaar zijn aflopende verbintenis gewoon verlengt.

"Ik heb gezeten met Ron en ik heb hem verteld dat ik hem er graag bij wil houden. Hij heeft zelf vervolgens gezegd dat hij wil blijven", aldus Sherwood tegenover The Guardian. "Hij heeft me laten weten dat hij gelukkig is bij de club en dat hij graag, samen met zijn zaakwaarnemers gesprekken wil voeren over de toekomst. Ik denk daar hetzelfde over, dus we zullen dat zeker doen. Beide partijen staan er positief in. Ik zie hem dus wel blijven."

Daarmee lijkt er een einde te komen aan de geruchten over een mogelijke transfer naar het United van manager Louis van Gaal. Vlaar en Van Gaal werkten afgelopen zomer met elkaar samen bij Oranje, tijdens het WK 2014 in Brazilië. Ron Beton maakte op het toernooi een prima indruk.

De dertigjarige Vlaar heeft waarschijnlijk meer opties. "Hij zal vast meer opties hebben. Hij is gratis, een international die zowel aan het WK mocht deelnemen als aan het EK gaat deelnemen. Dat begrijp ik dus. Hij kan dus kiezen. Het is echter een groot compliment voor onze club dat hij Villa als de beste optie ziet", besluit Sherwood.