Premier League-avontuur wordt concreet voor Clasie: 'Staat op ons lijstje'
Southampton gaat Europa in - met Clasie?

Premier League-avontuur wordt concreet voor Clasie: 'Staat op ons lijstje'

30-05-2015 22:58

Ronald Koeman had zaterdag een goede dag. Omdat Arsenal de FA Cup-finale won, neemt de Nederlandse manager volgend seizoen deel aan de Europa League met Southampton. Wellicht is Jordy Clasie dan ook van de partij. Koeman erkent de interesse in de Feyenoord-captain. 

"Op dit moment is er nog geen contact geweest", verklaart de voormalig trainer van Feyenoord aan FOX Sports. "Er is interesse voor een aantal spelers van ons, waaronder Morgan Schneiderlin. Als hij vertrekt, staat Jordy Clasie op ons lijstje."

De kans is groot dat Schneiderlin deze zomer een transfer maakt. Afgelopen jaar stond de Franse controleur al in de belangstelling van onder meer Arsenal en Tottenham Hotspur. Onlangs gaf de middenvelder in de media te kennen dat hij graag verkast naar een ploeg die in de Champions League speelt. 

Met of zonder Clasie, voor Koeman en Southampton wacht er een Europees avontuur. "We zijn al met een goed gevoel de vakantie ingegaan, maar dit maakt het seizoen pas echt speciaal. Daar zijn we ontzettend trots op", jubelt de oefenmeester.