Interesse in Ajacied: Zal niet ten koste van alles bij Ajax vertrekken
"Ajax is gewoon een goede en grote club"

Interesse in Ajacied: "Zal niet ten koste van alles bij Ajax vertrekken"

04-06-2015 08:35
7

Nicolai Boilesen zal niet bijtekenen bij Ajax. Hij heeft een contractaanbieding ter waarde van één miljoen euro bruto per jaar geweigerd. Maar de linksback zal ook niet zomaar uit Amsterdam vertrekken. Inmiddels lijkt er interesse van Engelse en Spaanse clubs als Sevilla en Atlético Madrid.

"Ik heb mijn zaakwaarnemer gezegd dat ik niet wil nadenken over mijn toekomst. Dat zal ik pas willen doen nadat de twee interlands met Denemarken achter de rug zijn. Daarom ga ik op dit moment ook niet in op vragen over mijn toekomst", is Boilesen helder in gesprek met het Deense Ekstra Bladet.

"Overigens zal ik niet ten koste van alles vertrekken, want Ajax is gewoon een goede en grote club. Als het dan toch deze zomer moet gebeuren, dan moet het wel een club zijn die bij me past", vervolgt de Deense linksback, die nog een contract tot medio 2016 heeft bij Ajax.

"Het Spaanse voetbal past denk ik het beste bij me. Ik denk dat clubs uit Spanje voor mij interessanter zijn dan clubs uit de Premier League. Maar, zoals ik al zei, het moet een club zijn die aanvallend voetbal nastreeft. Ik moet me comfortabel voelen bij een club", besluit Boilesen.