'Degradant wacht op miljoenenbod uit Italië en heeft opvolger al in het vizier'
Willem II wil aanvaller ook

'Degradant wacht op miljoenenbod uit Italië en heeft opvolger al in het vizier'

16-06-2015 13:20

NAC Breda heeft nog geen concreet bod ontvangen op Adnane Tighadouini. De vleugelspits was afgelopen seizoen één van de weinige lichtpuntjes bij de degradant. Ook een vertrek van Mats Seuntjes is voorlopig niet aan de orde. 

Dat vertelt trainer Robert Maaskant aan Voetbal International. "Natuurlijk moet alles nog een beetje op gang komen, maar vergeet niet dat we een aardige selectie hebben staan", stelt de oefenmeester. "Voor de jongens voor wie belangstelling is, zoals Tighadouini en Seuntjens, is vooralsnog geen concreet bod binnen gekomen. En het liefst hou ik ze ook in Breda. Ze zijn voor ons geweldige spelers."

Onder meer Udinese zou overwegen om Tighadouini te contracteren. Eerder werd ook PSV in verband gebracht met de flankspeler. NAC kan de opbrengst van een transfer - minimaal twee miljoen euro - goed gebruiken. Seuntjes is in beeld bij AZ. 

Een opvolger voor Tighadouini hebben de Brabanders al in het vizier: de transfervrije Jerry van Ewijk (foto) staat op het lijstje in Breda, zo meldt Omroep Brabant. Hij kreeg geen contractverlenging bij het gepromoveerde De Graafschap. Ook aartsrivaal Willem II heeft interesse in de aanvaller.