'Manchester City moet na twee pogingen transferrecord breken voor Britse slag'
Aanvaller bovenaan verlanglijstje

'Manchester City moet na twee pogingen transferrecord breken voor Britse slag'

17-06-2015 23:11
1

Liverpool is nog lang niet verlost van Manchester City. De nummer twee van het afgelopen Premier League-seizoen blijft het maar proberen bij Raheem Sterling.

Liverpool wimpelde vorige week al een bod af en woensdag was het volgens The Guardian en Sky Sports weer raak: een bod van 55 miljoen uit Manchester werd van tafel geveegd. De club van manager Manuel Pellegrini laat het er echter niet bij zitten en hoopt dat driemaal scheepsrecht is.

Wedden

Meer odds

Sterling, die weigert zijn tot medio 2017 lopende contract te verlengen op Anfield, heeft een prijskaartje van zeventig miljoen. Met de laatste poging van Manchester City was veertien miljoen meer gemoeid dan bij de eerste poging van 41 miljoen. Het is niet bekend hoeveel City nu gaat bieden.

Liverpool wil eigenlijk onder geen enkele voorwaarde meewerken aan het vertrek van het 21-jarige supertalent, die echter zijn zinnen heeft gezet op Champions League-voetbal en het winnen van prijzen. Dat zit er bij Liverpool vooralsnog niet in. Het transferrecord van Manchester City staat op 65 miljoen voor Carlos Tévez.