PSV denkt al aan opvolger van Wijnaldum: 'Het schakellijstje hebben we klaarliggen'
Zenit heeft interesse in middenvelder

PSV denkt al aan opvolger van Wijnaldum: 'Het schakellijstje hebben we klaarliggen'

19-06-2015 21:50
1

Mocht de interesse van Zenit St. Petersburg in Georginio Wijnaldum uitmonden in een transfer, dan heeft PSV een lijstje met potentiële opvolgers reeds klaar liggen. Volgens algemeen directeur Toon Gerbrands is de landskampioen goed voorbereid. 

Dat vertelt hij in De PSV Supporter. Er staat komend seizoen hoe dan ook een kwalitatief goede selectie, weet hij. Memphis Depay werd voor ruim dertig miljoen euro verkocht aan Manchester United, Jetro Willems denkt aan een transfer en ook Wijnaldum verkast waarschijnlijk uit Eindhoven. "Mocht bijvoorbeeld Wijnaldum weggaan, dan heeft Marcel Brands een schakellijst klaarliggen", aldus Gerbrands.

Afgelopen winter wilde PSV koste wat kost het elftal bijeenhouden. Waar er in het verleden nog wel eens een dragende kracht vertrok in januari, was daar nu geen sprake van. Tegen welke lucratieve aanbieding dan ook. "In de winsterstop hebben we gezegd; wie er ook komt, het antwoord bestaat uit drie letters: nee!"

"Het was dus heel simpel als er iemand namens een club belde. Dat was een bewuste keuze, in samenspraak met de raad van commissarissen. Bij PSV zijn de financiële kaders helder. We kunnen nu een duidelijk perspectief bieden: Champions League spelen!"