'Ajax gaat strijd aan met PSV en stuurt zware delegatie naar Praag'
PSV en Ajax lijken te strijden om Kadlec

'Ajax gaat strijd aan met PSV en stuurt zware delegatie naar Praag'

21-06-2015 17:00
33

Vaclav Kadlec heeft zich niet alleen bij PSV in de kijker gespeeld. Ook Ajax is in de markt voor de flankaanvaller. Een zware delegatie van de Amsterdammers bracht dit weekeinde een bezoek aan Praag om Kadlec te bekijken.

Aanvankelijk ging het gerucht in de Tsjechische media dat Marc Overmars tijdens het duel tussen Tsjechië onder-21 en Servië onder-21 (4-0) op de tribune zat voor Jan Kliment, die driemaal scoorde in dat duel. Al snel werd daar de naam van Kadlec aan toegevoegd en nu meldt ook Voetbal International dat de zware Ajax-delegatie in Praag aanwezig was voor Kadlec. Overmars was er samen met Frank de Boer en financieel directeur Jeroen Slop.

De behendige speler van Eintracht Frankfurt, die in de winterstop dichtbij een deal met PSV was en niet haalbaar bleek, raakte in het treffen geblesseerd aan zijn enkel. Het zag er ernstig uit, ook al was er geen sprake van een botbreuk. Hoe het met de enkelbanden van Kadlec gaat, is vooralsnog niet bekend. De eerste diagnose luidt dat de 23-jarige Kadlec drie tot vier weken aan de kant staat. In de voorbije weken werd de speler wederom in verband gebracht met PSV.