AZ krijgt goed nieuws van beoogde nieuweling: Zou een mooie stap zijn
Aanvaller reageert op interesse

AZ krijgt goed nieuws van beoogde nieuweling: "Zou een mooie stap zijn"

25-06-2015 09:09
3

Bryan Linssen is nu nog speler van Heracles Almelo, maar daar kan snel verandering in komen. AZ heeft serieuze interesse. De buitenspeler van de eredivisionist ziet een overstap naar de nummer drie van de Eredivisie van vorig seizoen wel zitten.

Heracles heeft al aangegeven mee te willen werken aan een transfer van één van de belangrijkste spelers van afgelopen seizoen. "Een club als AZ zou een mooie en realistische vervolgstap zijn", zegt Linssen tegen De Telegraaf. "Ze spelen bovendien Europa League. Iedere speler wil Europees voetbal spelen. Maar ik heb nog niet met ze gesproken."

Linssen komt bij AZ pas in beeld als Steven Berghuis Alkmaar verlaat. Deze week werd bekend dat PSV kijkt naar de buitenspeler. Vorig seizoen stond Linssen al voor een transfer naar FC Groningen, maar sloeg Heracles een bod van 1,2 miljoen euro in de wind, weet het dagblad.

Het contract van Linssen loopt nog door tot de zomer van 2016. Het ligt in de lijn der verwachting dat Heracles nog wil verdienen aan de speler en Linssen deze zomer laat gaan.