Kramer gaat vertrekken na akkoord: transfersom tussen 1,5 en 2 miljoen
Spits ook bijna persoonlijk akkoord

Kramer gaat vertrekken na akkoord: transfersom tussen 1,5 en 2 miljoen

03-07-2015 13:11
6

Michiel Kramer verlaat de Eredivisie en gaat aan de slag in de Verenigde Arabische Emiraten. ADO Den Haag heeft een akkoord bereikt met Baniyas SC.

De twee clubs zijn het eens over de transfersom van Kramer, die tussen de anderhalf en twee miljoen euro moet kosten. Voetbal International en Omroep West melden dat de 26-jarige spits zo goed als zeker vertrekt. Hij zou ook persoonlijk bijna akkoord zijn. In Abu Dhabi ligt een zeer lucratief, driejarig contract klaar voor Kramer.

Het is bekend dat hij een transfer naar het Midden-Oosten serieus in overweging neemt, nadat hij eerder aanbiedingen van FK Astana (Kazachstan) en Sheffield Wednesday (Engeland) naast zich neerlegde. Bij ADO Den Haag heeft Kramer een contract tot de zomer van 2016.

ADO hoopt ongeveer twee miljoen euro over te houden aan de verkoop van de aanvaller, die afgelopen seizoen goed was voor zeventien treffers. Met dat aantal eindigde hij als derde op de topscorerslijst van de Eredivisie. Naast Kramer vertrekt er wellicht nóg een aanvaller uit Den Haag.