Overmars ontkent belangstelling van speurend Ajax voor 'nieuw doelwit'
Overmars ontkent

Overmars ontkent belangstelling van speurend Ajax voor 'nieuw doelwit'

12-07-2015 17:54
7

Ajax gaat géén poging wagen voor de komst van Anthony Mounier. Marc Overmars ontkent zondag dat de Amsterdamse club belangstelling heeft voor de Fransman.

Het Franse persbureau AFP kwam zondagochtend met het bericht dat Mounier op het verlanglijstje van Ajax staat. Overmars drukt die geruchten echter meteen de kop in. Ajax is niet geïnteresseerd in de 27-jarige aanvaller, zo laat de technisch directeur weten aan het Algemeen Dagblad.

Feit is wel dat Ajax op zoek is naar een nieuwe buitenspeler, omdat Frank de Boer net als in de spits weinig smaken heeft. Mounier zou op de radar zijn verschenen, nadat een scout van de Amsterdammers langs de lijn stond tijdens een oefenpotje van Montpellier, de club van de Fransman. Maar die link kan dus de prullenbak in.

Mounier blijft vooralsnog actief voor Montpellier. Hij stond wél in de concrete belangstelling van Olympiakos Piraeus, maar de kampioen van Griekenland kan niet aan de transfersom voldoen die Montpellier verlangt. De vleugelaanvaller heeft een marktwaarde van 4,5 miljoen euro.